Περί τίνος επρόκειτο?


ifi

Γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στα Γιάννενα, σπούδασε στην Κρήτη, έφτασε η χάρη της στη Σκωτία (μπορούν να αραδιαστούν και άλλα ονόματα πόλεων παύλα χωρών για το εν λόγω άτομο).

Είναι μια “τελειωμένη” διαιτολόγα με μεταπτυχιακά (-ό για την ακρίβεια) και παράλληλα έχει μια μανία να ανακατεύεται με μολύβια, πηλούς, νήματα και οτιδήποτε μπορεί να φτιαχτεί με χέρια και με πόδια. Φοβάται τα αεροπλάνα αλλά παρ’ όλα αυτά τα τους έχει αλλάξει τον αδόξαστο, και συνηθίζει να αρέσκεται σε περίεργους συνδυασμούς χόμπι και εξόδων διασκέδασης (βλέπε παράσταση μπαλέτου vs επίσκεψη σε κέντρο νυχτερινής διασκέδασης όπου τα κορτσόπουλα χορεύουν κυρίως σε μπατσελορέτ πάρτιζ!).

Στην πρώτη γνωριμία μπορεί να χαρακτηριστεί ως σνομπ ή η «Μαρία της σιωπής» και στις επόμενες συνήθως συναντήσεις οι γύρω της αρχίζουν να το ξανασκέφτονται και να αναρωτιούνται, ρίχνοντας καχύποπτα βλέμματα μεταξύ τους. Θέλει να υιοθετήσει ένα σκύλο, να ζήσει σε ένα νησί έχοντας μποστάνια με θέα το απέραντο γαλάζιο (όχι σαν της ταινίας) και έχει στόχο να μάθει να συνεννοείται σε πάνω από 5 γλώσσες. Ή τουλάχιστον να βρίζει.

Πέρα από τις άνωθεν άχρηστες πληροφορίες, θέλει να ασχοληθεί με την διατροφική στήριξη ατόμων με διαβήτη, αλλά και των ατόμων που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν καλύτερα αυτό που αποκαλούμε «διατροφή».

“Η τροφή σου είναι το φάρμακό σου και το φάρμακό σου είναι η τροφή σου”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s