Σαν(τα)κρύα!


Για όσους έχουν αγοράσει ή δανειστεί φουσκωτό φοίνικα και πισίνα από γνωστή αλυσίδα πολυκαταστημάτων, την οποία θα πρέπει να φτύσουν από ένα πλεμόνι για να την απολαύσουν, έχω την μικρή εντύπωση ότι δεν θα κάνουν και διακοπές στις Μαλδίβες – εφέτο τουλάχιστον. Υπάρχει λύση όμως, ώστε να ταιριάξετε σετάκι τον κοκο-φοίνικα και την πλαστική σας θάλασσα, με ένα ωραίο ποτό, που θα περιέχει ολίγες θερμίδες για όσους ενδιαφέρονται να μην πάρουν βάρος – γιατί μην κοροϊδευόμαστε, πόσες θερμίδες να κάψεις μέσα σε μια γούρνα 1×1? Η απάντηση είναι νόν ή αλλιώς μηδέν- (τους υπόλοιπους σε επόμενο χτύπημα θα τους ψεκάσω με ιδέες κοκτέιλ και άλλες γκλαμουριές) και να χαρίσετε όμορφες ψευδαισθήσεις ότι είστε σε κάποιο εξωτικό μέρος που θα ονοματήσετε εσείς. Προτείνεται και αφίσα ή ντεσκτοπ με γνωστά τοπία Αγίου Μαυρικίου/ Λούτσας κλπ, δια να ολοκληρωθεί το ντεκόρ.

Οπότε, βάλτε μαγιό -παρεό – σέα και μέα, φτιάξ’ τε σαγκριάρα και γεμίστε μπανιέρα, λεκάνη ή πισίνα (για τους πολύ τυχερούς) και απολαύστε καλοκαιράρα ειδυλλιακή!

Καλές βουτιές!! (Θα έλεγα να στείλετε καμιά φώτο όποιος το δοκιμάσει, αλλά αφού δεν προτείνεται έπαθλο θα με γειώσετε, οπότε δεν το επιχειρώ καν).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s